2014. december 13., szombat

2.fejezet

Hai!
Először is szeretném felhívni a figyelmeteket a jobb oldalon lévő szavazásra. 
Másodszor pedig: Köszönöm a pozitív visszajelzéseket az első résszel kapcsolatban, imádlak titeket.
Ne felejtsetek el komizni. 2 nap és látjuk egymást! ♥
Puszi, Tiaa.



Ashton

- Ezt ti sem gondoltátok komolyan. Nem, nem és nem! - mondtam már sokadjára a fiúknak.
- De Ashton, ő van aki ismer is minket és nem egy rajongó plusz még nem is ismerik - válaszolta nyugodtan Michael.
- Meglehet, de elfelejtettél egy aprócska tényt. Alina és én utáljuk egymást. Hogy játszhatnám el valakivel azt, hogy együtt vagyunk, akit még csak nem is bírok? - kérdeztem igazából már nem is tudom hanyadjára. Biztosan sokszor említettem nekik, de nem érdekelte őket.
- Alina művészeti suliba jár. Ott tanul színjátékot is. Neki menni fog, hidd el. Te pedig próbálj romantikus lenni és hitesd el szépen mindenkivel, hogy mennyire oda vagy érte - válaszolta ismét Michael, a srácok pedig csak bólogattak minden szavára. Bob még mindig itt volt velünk, ő csak hallgatta a beszélgetésünket.
- És ha Alina nem egyezik bele? - igen, ez az. Talán szerencsém van és Alina nem megy bele, nekem meg nem kell semmit sem megjátszanom. Igen, ez így jó lesz.
- Ali a legjobb barátom, a fiúkat is kedveli és a banda sorsát is a szívén viseli. Benne lesz, hidd el - azt hiszem nincs vissza út. Ezt jól elszúrtam.

Alina

A hívás után siettem Ashtonékhoz, ahogy csak tudtam. Hogy miért hozzá? Azért mert Mikey azt mondta ott vannak. Nem értettem mit keresnek ott mindannyian reggel kilenckor, de a legjobb barátom hangja elég kétségbe esetten csengett, így siettem ahogy tudtam, majd negyed óra múlva már az ajtón kopogtattam. Calum nyitott ajtót, majd gyorsan betessékelt engem a konyhába, ahol a másik három fiú és Bob ült, a fiúk menedzsmentje.
- Oké, mi történt? - kérdeztem rájuk nézve.
- Gyere és elmagyarázom - húzott át a nappaliba Mikey. Egy ideig nem szólt semmit, csak nézte a padlót, majd a szemembe nézett és megszólalt. - Gondoltam hallottál már Ashton ügyes húzásáról - nem válaszoltam csak bólintottam egyet és folytatta. - Nos, arra jutottunk, vagyis Bob arra jutott, hogy kell neki egy álbarátnő és mivel te ismered Ashtont meg ugyebár minket is rád gondoltunk. Kérlek Alina, nagy szükségünk lenne rád - fogta könyörgőre. Nem válaszoltam, próbáltam felfogni a mondottakat. Szóval most azt kérik tőlem, hogy játsszam el Ashton barátnőjét. Azé az Ashtonét akit ki nem állhatok, sőt ő se szívlel engem.
- Erről őt is megkérdeztétek? - utaltam a konyhába szenvedő, másnapos dobosra.
- Igen, már beszéltünk róla. Nincs neki más választása, muszáj belemennie. Már csak te kellesz.
- Nem is tudom Mikey. Én nem akarok az újságokba szerepelni. Észre vettétek, hogy alig van nektek magánéletetek? Örülök, hogy eddig nem tudott rólam a média, erre most azt kéred tőlem, hogy játsszam el az egyik haverod barátnőjét? Ha még nem is lennétek híresek benne lennék, még így is, hogy nem szívleljük egymást.. - nem engedte, hogy befejezzem, a szavamba vágott.
- Kérlek Ali - és kész, nem bírtam tovább. Michael kölyökkutya szemei bármire rávesznek, legnagyobb sajnálatomra. Egy nagy sóhaj kíséretébe válaszoltam neki.
- Rendben - mondtam ki. Úristen, mire vállalkoztam?

A konyhába ültem, a hátam mögött Michael állt, mellettem a fiúk foglaltak helyet, előttünk pedig Bob. Éppen erről az egész helyzetről beszélt nekünk.
- Szóval, ha minden jól alakul nem kell sokáig egy párként mutatkoznotok. Megvárjuk míg a média leszáll Ashton csaj ügyeiről és tekinthetjük meg sem történtnek az esetet. Már csak egy jó sztorit kell kitalálnunk és azt, hogy mióta is tart ez köztetek - nézett rám, majd a göndörre. Én kérdően néztem a többiekre, hátha ők kitalálnak valamit. Luke szólalt meg.
- Alina azóta ismer minket mióta egy banda vagyunk. Mondhatjuk azt, hogy lassan három éve ismerik egymást, de csak pár hete jöttek össze - igen, ez talán jó sztori lenne.
- De miért pont most? Miért nem hamarabb? - kérdezte Cal. Jogos kérdés.
- Mondhatnánk azt, hogy már egy ideje kedvelik egymást, jobban mint barátok, de ők sem merték bevallani maguknak? - ismét Luke állt elő ötlettel.
- Nem, az nem jó. Ez tipikus "szeretem, de ő nem biztos, hogy így érez" sztori - szólaltam meg én.
- Akkor mondjuk ha azt mondjuk Alinak barátja volt? - kérdezett rá színes hajú barátom.
- Nem, ez se jó. Akkor meg az lesz a téma, hogy azért szakított a pasijával, mert Ashtont szereti és Alina jön ki rosszul. A rajongók mindent képesek túlreagálni - gondolkozott el Calum. Istenem, ez a dolog nehezebb, mint gondoltam volna. Pedig még csak azt beszéljük meg, hogy mi legyen a fedő sztori nekünk.
- Akkor mondjuk az eredeti sztorit. Alina és én nem kedveltük egymást, de egyre többet voltunk együtt és a gyűlölet átalakult barátsággá, majd így tovább - jé, itt van Ashton is? Észre se vettem eddig, hisz csak ott ült, és nézett ki a konyha ablakán.
- Igen, ez jó - szólalt meg Bob, utána pedig mindenki rám nézett, hogy beleegyezek e. Bólintottam. - Remek. Mióta vagytok együtt?
- Egy hete? - kérdeztem rá. Mindenki belement, így kezdődhetett a színjáték. Még mindig nem akartam elhinni, hogy én ebbe belementem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése